1 Temmuz 2012 Pazar

Eskitme Tekniği

Sevgili Blog arkadaşlarım
Burada yaptığım herşeyi internetden ve sizlerden izleyerek yapmaya çalışıyorum. En çok denemek istediğim eskitme tekniği ile yıpranmış sehpalarımı yenilemek istiyorum. Sehpalarım kahverengi ve ben beyaz yapmak istiyorum. Nasıl yapacağımı kestiremiyorum ilk denemem olacak. Deneyimlerini paylaşabilecek biri varmı? :)

2 yorum:

  1. Merhaba. Blogunuz hayırlı olsun. Sehpalarınızı sprey akrilik boya ile kolaylıkla boyayabilirsiniz. Ancak boyamadan önce sıfır numara su zımparası ile güzelce zımparalamanızda fayda var. İtiraf edeyim ki ben bilmediğim için zımparalamadım. Bir kaç kat sprey boya kullandım. Şimdiye kadar da sorun yaşamadım. Kolay gelsin.
    NOT: Yorumlardan doğrulama kodunu kaldırmalısınız. Yorum yazmak isteyenler için caydırıcı olma özelliğinden başka hiç bir işe yaramıyor. Blogumda nasıl kaldırılacağını anlattım. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim gülsüm hn verdiğiniz bilgiler için en kısa zamanda başlayacağım çalışmalara. Yorum ayarları için yaptığınız uyarı içinde teşekkür ederim düzelttim :) İnşallah çözeceğim bu blog ayarlamalarını :)

    YanıtlaSil