13 Temmuz 2012 Cuma

Puantiye Aşkına

Yaz sezonu başladı herkes tatillerde bizde herkes tatil yapsın diye :) yoğun bir şekilde çalışırken aradaki boş zamanlarda ortaya çıkıveren bu kaşıklığı resimledim. Mutfağımıda çok yakıştı. Çoook şey yapmak istiyorum ama vakit yok . Şimdilik benden bu kadar, görüşmek üzere dostlar ;)




18 yorum:

  1. Ellerine sağlık çok şirin olmuş, puantiye de yakışmış :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sibel hncım puantiye yi çok seviyorum çok yakışıyor

      Sil
  2. merhaba...blogunuz hayırlı olsun...profilinizi okudum...çok kısa ve net olarak tariflemişsiniz...
    sığındığımız liman hobilerimiz...benim gibi hobiyle terapi olmaya yada rahatlamaya çalışan insanların olduğunu bilmek sevindirici...yeni paylaşımlarınızı merakla bekliyorum...sevgiler (http://hobimiterapimi.blogspot.com/)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim themonk :) Hakikaten benim için bir terapi boya yaparken etrafımdaki hiçbirşeyle ilgilenmiyorum hatta bu esnada soru soranlara meditasyondayım rahatsız etmeyin diyorum :)) Yeni paylaşımlar çok yakında inşallah keşke daha çok vaktim olsa :) görüşmek dileğiyle

      Sil
  3. TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM.
    HOŞ GELDİN ARAMIZA.
    BANADA BEKLERİM.
    HOŞ VE GÜZEL ÇALIŞMA BENDE ANTALYADAYIM..

    YanıtlaSil
  4. merhaba ne cici şeyler böyle ellerinize sağlık...sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş,çok beğendim.bu arada puantiyeleri nasıl yapıyosun?puantiyeli kağıt mı?yoksa kağıtları zımbayla delip mi kullanıyorsun?ben blogculukta yeni olduğum gibi dekupaj dada yeniyimde.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sedef hncım puantiyeleri kalemlerin arkasındaki silgi ile yapıyorum. Kağıdı delgeç ile delip denedim ama çok başarılı olmadı silgi ile çok rahat oluyor.Sevgiler :)

      Sil
    2. hiç aklıma gelmemişti.ne demişler akıl akıldan üstündür..teşekkürler bilgilendirdiğin için.en kısa zamanda deneyeceğim.. :)

      Sil
    3. Rica ederim sedef hncım denemelerinizi bekliyoruz sevgiler :)

      Sil
  6. ay ay ay benim gibi puantiyeyi çooook seven bir kardeşim daha oldu :))pek bi şirin olmuş bu kaşıklık ellerinize sağlık canım. ah bende bi öğrenebilsem şu ahşap işlerini. şimdilik sadece sizin gibi şahane işler çıkaran kardeşlerimi hayranlıkla izliyorum. aslında dekopaj çalışmalarını resimli olarak anlatsanız belki istifade edebiliriz. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun yanına puantiyeli kardeş yapıyorum en kısa zamanda koyacağım :)) bayılıyorum puantiyeye. Bende çok yeni başladım ahşap işine bloglardan bakarak öğrenmeye çalışıyorum o yüzden ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum :) bazen bende bir yeri incelerken hep kızıyorum neden yapılışını anlatmamışki diye bunun için elimden geleni yapacağım bundan sonraki çalışmalar için mutlaka resimlemeye çalışacağım :)) sevgiler

      Sil
  7. renk seçimi ve puantiye çok yakışmış, dekupaj resmi de tamamlamış çalışmayı. ben çok beğendim ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizlerden bu güzel yorumları almak çok heyecan verici çok teşekkür ederim nalan hn

      Sil
  8. pek şirin olmuş bu aşçı :)

    YanıtlaSil