18 Temmuz 2013 Perşembe

Tülbentden Perde Yapımı

Dün yayınladığım postun cevabı ile karşınızdayım :). Uzun zamandır balkon kapım için perde beğenemiyordum ve böyle bir çözüm buldum. Bu çok beğendiğim tülbentden perde yaptım. Tülbentin üst kısmını elimde dikerek perdeyi kapıya yapı marketden aldığım mıknatıslı perde aparatı ile monte ettim. Görünümünden ben çok keyif aldım. Siz ne dersniz? :)



17 Temmuz 2013 Çarşamba

Tülbent nasıl değerlendirilir

İşlemelerini çok beğendiğim bu namaz tülbenti nasıl farklı bir amaçla değerlendirilir? Cevabı yarın :) iyi geceler herkese

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Keçe Denemesi 1

Uzun zaman önce almış olduğum keçeleri nasıl kullansam diye düşünürken ( Dikişle aram çok iyi değil) artık olmayan keten bir pantolonumla birleştirmeye karar verdim. Bakalım nasıl birleşmişler.

Koçtaş dan almış olduğum bir kapı stoperim vardı. Kuşları yapmak için stoperi kalıp olarak kullandım. Bu çalışmayı daha önce bir internet sitesinde görmüştüm. İlk deneme için fena olmadı biraz daha üzerinde çalışmak lazım sanırım. Dediğim gibi dikişlerim kötü biraz

12 Temmuz 2013 Cuma

Sarı ampul domateslerim

Tohum olarak aldığımız domatesimiz sonunda meyvesini verdi. Balkonumda rengiyle harika görünüyorlar. Tadı da harikaymış. Bahçede olsa eminim daha güzel olurlardı. Saksıda bu kadar oluyorlar :)


9 Temmuz 2013 Salı

Yaz renkleriyle kapı kutusu

Akrilik boya ile dışını beyaza içini de denizi anımsatan maviye boyadığım kapı kutumuz



Kenarlarınıda ahşaptan deniz kabuğu süslerimizi yapıştırdık.

Arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak verdim. Keyifli günlerinde kullansın inşallah.

5 Temmuz 2013 Cuma

Kutu Değerlendirmece :)

Evde ben bunu birşey yaparımki diye sakladığım kutulardan birini değerlendirme zamanı gelmişti. Malzemelerimi hazırladım. İşte malzemelerimiz;
* Boş bisküvi kutumuz içini afiyetle boşalttık :)

* Dekopaj Tutkalı, Kendir ipi, istediğiniz renkte kurdele ve tığ işte bu kadar

Önce tığ ile kutunun kenarlarını kaplamaya yetecek kadar kendir ipini örüp ördüğümüz kısmı kutunun kenarlarına tutkal ile yapıştırıyoruz.
kapak için kendir ipini ortadan başlayarak yine tutkal ile kapağı kaplayana kadar yapıştırıyoruz. Kapak kenarına ben kurdele yapıştırdım ama kendir ipide devam ettirilebilirdi. Üzerinede yine istediğiniz objelerle süsleyebilirsiniz.

Bazı yerlerini çok kapatamadım ama mutfağımda bozuk para kutusu olarak yerini aldı :)

Yaz ayının cicilerinden kuş evi

Balkonlarımızı süsleyen en güzel objelerden olan kuş evi hediye olarak yerini buldu. Güle güle kullansınlar. En kısa zamanda bende balkonuma konduracağım bir tane. İşte kırmızı çatılı kuş evimiz



Follow my blog with Bloglovin

4 Temmuz 2013 Perşembe

İşte Geldim Burdayım :)

Herkese merhaba. Çok uzun zaman olmuş yazmayalı. En sonunda minik oğluşum katıldı aramıza hamilelikti doğum telaşıydı derken zaman akıp geçiverdi. 3 ayımız bitti bugün düzenimizi oturttuk ve artık biraz biraz hobilerime vakit ayırma zamanı geldi özlemişim birşeyler üretmeyi. Ama şu an en büyük hobim minik oğluşum. Geri kalan zamanlarda da bakalım neler ortaya çıkacak. İşte benim minik prensim :)