28 Temmuz 2012 Cumartesi

Mutfağımı aşçılar kuşatmış :)

Daha önce yapmış olduğum kaşıklığımın burada yanına yeni aşçılarım geldi. İşte burada :)


Benim ilk minik aşçı durumu kıskandı tabiki :) Ahh birde canlanıp yemekleri yapsalar ne güzel olurdu :)

24 Temmuz 2012 Salı

Gizemli Çekiliş :)

Denizin yıldızı adlı blogger arkadaşımızın harika bir çekilişi var ve insan ne olduğunu çok merak ediyor :) Katılmak için Buradan

21 Temmuz 2012 Cumartesi

Ben Nerde Yanlış Yaptım :((

Tepsimi boyadım uygun renklerde sevdiğim resme transfer tutkalını uyguladım ve heyecanla bekledim tammm birgün boyunca oturdum başına süngerle ıslatarak başladım resmin üzerindeki kağıdı soymaya veee ta tamm işte sonuç


İlk transfer denememde hiç problem yaşamadım. Bu çalışmada beyaz kağıtlar bir kısmı çıkmadı ve bir kısım yerler soyuldu. BEN NERDE YANLIŞ YAPTIM ? Bunu şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Melekler Korusun Çekiliş

Sevgili Sümeyye hn'n ilk blog çekilişi için  buyrun

13 Temmuz 2012 Cuma

Puantiye Aşkına

Yaz sezonu başladı herkes tatillerde bizde herkes tatil yapsın diye :) yoğun bir şekilde çalışırken aradaki boş zamanlarda ortaya çıkıveren bu kaşıklığı resimledim. Mutfağımıda çok yakıştı. Çoook şey yapmak istiyorum ama vakit yok . Şimdilik benden bu kadar, görüşmek üzere dostlar ;)




7 Temmuz 2012 Cumartesi

Yine güzel bir çekiliş varrr

Sibel Hn ın bu harika kutusu bu defa benim olacak biliyorum :)) çekiliş için burdan buyrun

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Midye Dolma :)

Midye dolmalarımız afiyetle yenildi. Tabi midyeleri görünce fotoğraf çekmek aklımın ucundan bile geçmediği için aşağıdaki fotoğraf internetten bulundu :)



 Geriye kalan kabuklar atılmaya kıyılmadı ve fırçalanarak temizlendi. Üst noktalarından delinerek misinaya geçirildi ve verniklendi. İşte sonuç :)



Cici bir Çekiliş

Keçe ve Hobi arkadaşımızın yapmış olduğu harika keçe tablosunu kazanmak için  burdan buyrun :)

1 Temmuz 2012 Pazar

Eskitme Tekniği

Sevgili Blog arkadaşlarım
Burada yaptığım herşeyi internetden ve sizlerden izleyerek yapmaya çalışıyorum. En çok denemek istediğim eskitme tekniği ile yıpranmış sehpalarımı yenilemek istiyorum. Sehpalarım kahverengi ve ben beyaz yapmak istiyorum. Nasıl yapacağımı kestiremiyorum ilk denemem olacak. Deneyimlerini paylaşabilecek biri varmı? :)